Ramazan İftar Menuleri 27. Gun

Bugün Ne Pişirsem 


İftar Menü Önerilerim 27. gün 
Hangi Tarifi Yapsam 
Bugün Menüde Neler Var 

Hepimize mutlu , sağlıklı ve barış dolu günler dileklerimle.Kadir gecemizde Dualarımız en başta Gazze liler içindi bunun yanında kendimiz ve çocuklarımız içinde dualaramızı eksik etmedik. ALLAH kabul etsin inşallah. 
27. Günümüzde  kolay ve herkesin yapabileceği tarifler var. Aslında benim tariflerimi her zaman herkes yapabilir.Görseller ve ayrıntılı anlatıyorken bilenleri sıkabiliyorum . Fakat dün İşkembe çorbama yapılan yorum beni çok memnun etti. Baba oğuldan gelen yorum. Sadece bayanlara ve bilenlere hitap etmediğim için ziyadesiyle mutlu oldum. 
                               

Yalancı Su böreği gibi Fırın Makarna Tarifi var sırada. Evet bugünlük bu kadar. İftariyeliklerimizle açtığımız orucumuza keyifli ve kolay bir börek tarifi yeterli ..Fotoğraflarım acemilik dönemlerime denk geldi. Gerçi hala acemiyim fakat en azından daha düzgün dilimler ve sıcak resimlerim var :)
                                
                                        
Komposto Yakışır yanına diyenler parmak kaldırsın. Dilediğiniz her meyve ile komposto yapabilirsiniz. Ben dün şeftali kompostosu yapmıştım. Tabi burda tarifi yok fakat aynen şöyle. Vişne kompostosu   farklı meyvelerde şeker ölçüsü meyvenin tadına göre azaltılmalıdır. 
                      
Sahurda kalan fırın makarnamız çok iyi gider bence. Yanına kahvaltılık. Ohh artık zaten bünyemiz o kadar çok alıştıki. ALLAH kabul etsin ibadetlerimizi.

Toplu olarak bakalım neler yapmışız.
Gerdan Çorbası
Şakşuka
Fırın Makarna 
Vişne kompostosu
İftar Menü Önerilerim 27. gün 
Hangi Tarifi Yapsam 
Bugün Menüde Neler Var 
                                                 Nursevince

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Menü süper olmuşş..Detaylı anlatım çok faydalı oluyor,ilk kez yapanlar için..Ben de artık daha detaylı vermeye çalışıyorum tarifleri..Ellerine sağlık canım..Sevgiler..

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !