Antalya'da Bir Yildiz

Özlem Mekik Antalya Blog Yazarları İle 

Özlem Mekik İle Günümüz Lezzetleri 
Antalya'dan Bir Yıldız Geçti
                                                                  
Sevgili Şef Özlem Mekik , yemek yazarı, Tv sunucusu , Lezzet yazarları derneği başkanı,Sofra dergisi yemek yazarı ve Milliyet gazetesi lezzet ekinde yazması yanı sıra danışmanlıklar yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi Turizm işletme bölümünden mezun olmuştur. 
Özlem hanımı belki bir rastlantı sonucu tanımış olmanın verdiği gururla, ne kadar mütevazi ve güler yüzlü olduğunu biliyordum. Bunun için öncelikle Özlem hanıma ve İstanbul Bloger camiasına teşekkür ederim.
Ramazan nedeni ile Ziyade Fasıl işletmesinin kapalı oluşunu fırsat bilerek tatile Antalya / Alanya ilçesine gelmişti. Duyarım da bu fırsatı hiç kaçırırmıyım. :) Üstelik de Günümüz Lezzetleri Kitabını imzalatma fırsatı ile hemen buluşma ayarladık.                                                                                   


O sıcacık hanımefendi tavrı ile yine mütevaziliğini gösterdi.Kendisine uygun olan Arife Günü Antalya'nın nezih ve manzaralı yerlerinden Gaziantep Restaurant'da buluştuk. Buluşma Organizasyonu için Tuba arkadaşımız Neşelitatlarım  sonsuz teşekkürler.
Özlem Hanım tek tek herbirimizle ilgilendi. Blogerlerin sorunlarını aktardığımız da bizlere önerilerde bulundu. Kitaplarımızı imzaladı.
Özlem hanım Günümüz lezzetleri kitabını hazırlarken ev ekonomisini düşünmüş . Çok lüx restaurantlarda büyük ücretler ödeyerek yediğimiz hatta belkide korktuğumuz tarifleri küçük ücretlere mal ederek yapabileceğimiz önerilerle ve her mutfakda bulunan malzemelerle vermiş. Ayrıca her tarifde Gastro akademi notu bulunuyor.                                                           

İlk fırsatta öncelikle Kıymalı Lazanya ve çok sevdiğim Tiramisu Tarifini denemek istiyorum. Kerevizli Kuzu Güveci tarifini ise canım çok çekti doğrusu.                       
Bizlerle bağlantılarını koparmadan İstanbul'a da beklediğini açık yüreklilikle dile getirdi. 
Eminim anılarımızda yer eden bu günü hiç birimiz unutmayacağız. Genç yaşta milyonlarca işi omuzlarına almış ve büyük yüreği ile başarmış. Rabbim sağlık , afiyetle devam ettirsin ve güzel yüzü hep gülsün inşaALLAH.
                                                       
Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri , mezeler, ana yemekler, hamur işleri,tatlılar katagorileri ile Alfakitap tarafından bizlere sunuluyor. 
Özlem Mekik Hanımefendiyi Sosyal medyada aynı isimle takip edebilirsiniz. 
Antalya'da yemek bloğu olan aktif arkadaşlarım ve ben nursevincelezzetler olarak her zaman yolu açık olsun dileklerimizle kendisini sevgiyle kucaklıyoruz.
                                                      

Kitabımı imzalarken bana yazdıklarını da sizlere aktarmak isterim ,

Değerli Nursevin Hanım

Şu ana kadar en zor yazdığım dilekler oldu diyebilirim. Neden mi? 

Benim için çok özel ve değerlisiniz !
O güzel gülen yüzünüz hep gülsün.
Sizi Çok seviyorum. Bunu Ömür boyu hissedeceğimi iyi biliyorum.
Sevgiler 
Özlem MEKİK
17.06.2015
Bende sizi çok seviyorum .. Hele sizi evinize bıraktıktan sonra ve yolda daha da çok sevdim. Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla nice yıllara. 
                                             Nursevince

Yorum Gönder

13 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Sizi Tanıdığıma eşim ve ben çok memnun olduk. Bu güzel günü hayatımız boyunca hiç unutmayacağız. Kitabınıza da gözüm gibi bakacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar güzel anlatılır. Sevgili Özlem Mekik harika bir bayan,, kalemine sağlık...İnşallah yine böyle güzel toplantılarımız olur. Nursevin hanım,, sizin önderliğinizde Özlem hanımı tanıma şansımız oldu.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Emeğinize sağlık Nursevin hanım duygu ve düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz...

      Sil
  3. Teşekkür ederim arkadaşlar . Nermin ve Serpil sağolun canlar.

    YanıtlaSil
  4. Nursevin Hanım'cım çok güzel yazıya dokmussunuz düşüncelerinizi. ..Bize ilave edecek birşey kalmamış. ..Özlem Hanım'ı tanımaktan sayenizde tanismaktan çok memnunum...İnceliği,zarifliği ve mutevaziligiyle bizleri büyüledi gerçekten. ..Şansı bol olsun başarı yoldaşı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Nuray Sende çok güzel yorumlamışsın. Teşekkür ederim.

      Sil
  5. Nursevin ablam benim çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık sizlerin sayesinde çok güzel bir insanla tanıştım bende öperim çokca sevgiyle kall....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülcan canımsın. seni çok seviyorum. ALLAH gönlüne göre versin.

      Sil
  6. Ablacığım sayende öyle güzel bir insan ile tanışma fırsatını yakaladık ki.. ve sende öyle güzel anlatmışsın ki.. Harikasın vallahi. . Sende bizim Özlem Mekiğimizsin.. maşallah ikinize de.. seni seviyoruz. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haticem Sende tatlı dilinle gönüllerin sultanısın canım. çok teşekkürler. Biz zincirin halkalarıyız.

      Sil
  7. Ablacım, Özlem Hanım ile tanışmamıza vesile olduğun için sana çok teşekkür ederim.Yine hep birlikte harika bir gün geçirdik.Bu güzel günümüzü çok güzel özetlemişsin,yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim he rdaim yanımda olduğun için ve desteğini esirgemediğin için ben çok teşekkür ederim Tuba' cığım :)

      Sil
  8. Özlem Mekik geldi kalbimizi fethetti. Ama kitabını bulmak için verdiğimiz mücadele takdire şayandı. D&R Mağazaları bir anda Özlem Mekik kitabını bulma paniği yaşadı. Çok güzel bir gün geçirdik.Emeklerinize sağlık, teşekkürler her şey için.

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !