Beni Mutlu Eden Puding Pakmaya

Pakmaya hayatınıza yeni tatlar katmaya devam ediyor




Davete İcabet etmek gerek özellikle böyle değerli bir firma bizler için Antalya'ya geliyor ve yeni ürünlerini denememiz için fırsat sunuyor.

#antalyabloger lerinden  10 yemek blog'u Beldibi /Kemer de harika bir organizasyonla 23. Haziran günü Rixos Sungate Hotel de buluştuk.
Pakmaya Antalya Bölge müdürlüğünden Levent Şefimiz eşliğinde Hotel mutfağında Yeni Pakmaya Pudingleri ile tarifler denedik.
Ben Nursevince Lezzetler olarak daha önce evimde denediğim tariflerden Güllü Pudingle yaptığım Muffinlerimin tarifini bloğuma yazmıştım. Dilerseniz Buradan Tarife ulaşabilirsiniz.
                                                                       
  
Ayrıca kakaolu Portakallı Puding lezzetini de Chia Tohumu ile beraber bisküvili yapmış İnstagram Sayfamda Paylaşmıştım. 
                                                                   

Rixos Hotel Mutfağına Girdiğimiz andan itibaren bir koşturmaca içine girdik . Zira kendi mutfağımız gibi olmuyor . :(  - :)
Bloğumda çok sevdiğim tariflerimden Portakal muhallebili Şeritli Ay kurabiyesi Hamurumun Kakaolu reçetesini hazırladım. Evde birkaç tane ay şeklinde yaptım ve yanımda götürdüm. Hotel mutfağında ise bal badem pudingi ile koyu kıvamlı puding pişirerek İftar vaktine kadar Sürpriz kurabiye hazırladım.
                                                                     

Bal Bademli Puding için paketin arkasında yazan ölçünün yarısı kadar sıvı malzeme su kullandım . Nişasta ile kıvam vererek soğuduktan sonra Kurabiyelerimin içersine birer tatlı kaşığı koyarak kapadım.
30 dk kadar fırında piştiler soğuk Kurabiyelerin üzerine pudra şekeri sepeledim.
                                                                 

Sunumlardan sonra İftar Yemeği İçin Rixos hotelin bizlere özel hazırladığı çok sevdiğim Ağaç ev görünümünde salonuna geçtik. Tabiri uygunsa Halil İbrahim Sofrası gibi Şahane hazırlanmış geniş masalarla karşılaştık. 20 kişilik ve ayrı ayrı iftariyelikler , özel hazırlanmış kuş sütü eksik değildi.
Pakmaya Bizler için ince düşünmüş , Mönüde
başlangıçlar; Hurma, petek bal, kaymak, tahin helvası,yaprak sarma,zeytinyağlı taze fasulye,zeytinyağlı enginar,barbunya pilaki,yoğurtlu semizotu, humus, dana füme, pastırma, hindi füme,akdeniz yeşillikleri tabağı ve zengin peynir tabağı.
                                                                     
Antalya Usulü Tarhana Çorbası
Mantı ve İçli Köfte
Gavurdağı Salatası
Baharatlı Pilav yanında tandır et , ızgara sebzeler
Güllaç tatlısı
İstediğimiz içecek
Buz üzerinde meyva servisi
Yemek sonrasında Çay veya kahve servisi aldık.
Bu arada soframızın sohbet konusu Pakmaya'nın yeni ürünleriydi. Memnuniyetimizi ve şikayetlerimiz varsa da söylememizin önemi , bizlerin fikirlerinin önemsendiği buna göre düzeltilecek birşey varsa düzeltebilecekleri hakkında son derece mütevazi bir ortamı paylaştık.
Bu anlamda Tuba ve Filiz hanımlara ajans yetkilisi Demet hanıma , Kameraman beye ve bizlere o güzel yemek servislerini yapan görevliler, Lezzetleri ile aşcı ve şeflere sonsuz teşekkür ederim..
Her güzelliğin sona erdiği gibi gecemiz sona ermişti.
Ajans tarafından ayarlanan servis bizleri Antalya'ya kadar bırakmadan önce. Bizlerle Röportaj yaptı ve fotoğraf çekildi gece 22,30 da ayrıldık.
Denememiz için hediye paketimizde , pakmaya'nın tarif dergileri ve farklı lezzetleri ile 5 çeşit yeni pudingleri vardı. İlk fırsatta Türk kahveli puding denemek istiyorum. Sizlerle sonucunu paylaşacağım.                                                                                              
  Beni Mutlu Eden Puding Pakmaya
  Pakmaya hayatınıza yeni tatlar katmaya devam ediyor
                                                            Nursevince
                         
                                                                

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !