Magnum Çekilişi

Magnum Çekilişi


Magnum düzenli olarak yaptığı gibi bu sene de hayalinizdeki arabayı hediye ediyor. Hediyeyi kazanma şansı yakalamak için damak tadınızı şahlandıran muhteşem Magnum dondurmasını yedikten sonra ürün çubuğundaki şifreyi (adınız, soyadınız, adresiniz ve şifre ile birlikte) 2992'ye mesaj göndermeniz yeterli. Magnum çekilişine başarılı, eksik veya hatalı tüm kısa mesajlarınız Turkcell, Türk Telekom (Avea) ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya yansıtılır.

www.magnum.com.tr
Dilerseniz Magnum çekilişine www.magnum.com.tr internet linkindeki formu doldurarak ya da Android veya IOS uygulamalarını akıllı cihazınıza indirerek de katılabilirsiniz. (isim, soyisim ve şifre ile birlikte) Belirtilen bilgilerden herhangi biri eksik olan katılımcılara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekiliş sonucunda kazanılan hediyeyi almak için şifresini kullandığınız Magnum dondurma çubuklarını saklayınız. Ürün çubuğunun kaybolması veya okunamadığı takdirde ikramiyeye hak kazanan talihliler ikramiyeyi alamazlar.

Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Fıstık Ezmesi, Tiramisu, Créme Brulee, Tarçın ve Portakal dondurma çubuklarındaki şifreyi kullandığınız taktirde Magnum Maserati çekilişi için 2 hak kazanırsınız. Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık- Fındık, Magnum Mini Classic, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata Karamel, Mini Double Fıstık Ezmesi, Mini Kisses, Mini kış serisi dondurma çubuklarındaki şifre ise 1 hak kazandırır. Bu Magnum çekilişine Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizm. Tic. Ltd. Şti., Narkoz İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış olup verilen ikramiyeyi almak için hak kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir.



Magnum çekilişi 15.05.2016(00:01) - 04.09.2016(23:59) tarihleri arasında geçerlidir. Magnum çekilişi sonuçları ise 17.09.2016 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye basınında duyurulacaktır. Magnum çekilişini kazanan talihliler taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen sorunlardan dolayı Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu değildir. Magnum çekilişinin kazanan asıl talihliler, başvurmak için en geç 02.10.2016; yedek talihliler ise, en geç 17.10.2016 tarihine kadar kimlik ve ikramiye kazandıkları okunabilir haldeki şifreli ürün çubuğu(dondurma) ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri' ne başvurmaları halinde Magnum çekilişinin ikramiyelerini almak için hak kazanacaklardır. Belirtilen tarihlere kadar talihliler bilgileri ile başvurmaz ise ikramiyelerini teslim alamazlar. Magnum Maserati çekilişi için katılım adedinde bir sınırlama yoktur. Katılımcı başka bir Magnum dondurması alıp, Magnum çubuğundaki şifre ile tekrar Magnum çekilişine katılabilir. Kazanılan ikramiye nakit olarak talep edilemez, hak devredilemez, nakde ya da mala çevrilemez.                                                                       

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !