Carte d'Or Puding Serisi

Carte d’Or Puding Serisi
1978 Yılında Fransa’da satışa sunulan Carte d’Or dondurmaları 1993 yılında ülkemizde de satışa sunulmaya başlandı. 2003 yılına kadar kutu dondurma denilince akla ilk gelen isim Carte d’Or oluyordu. Her yeni yaz yeni bir tadı bizlere sunan Carte d’Or 2012 yılında dev bir adım atarak Carte d’Or puding serisini satışa sundu. Tüketiciye sunulduğu ilk zamanlardan itibaren büyük ilgi gören Puding serisi size oldukça lezzetli anlar yaşatacak. İsterseniz Carte d’Or Pudinglerini gelin biraz daha yakından tanıyalım…

Puding severlerin damak zevkine göre tam 13 farklı lezzeti olan Carte d’Or pudinglerinin en sevilen lezzetiyle başlıyoruz,
Carte d’Or Kakaolu Puding; Enfes kakao lezzetinin süt ile birlikteliğinde size uzun süren bir lezzet yolculuğu bekliyor.
Fıstık sevenlerin vazgeçilmezi Antep Fıstıklı Carte d’Or Puding, mükemmel tadını ve göze hoş görünen rengini içindeki fıstıklardan alıyor.

Gerçek vanilya lezzetinin ve kokusunun bir araya geldiği enfes Vanilyalı Carte d’Or Puding hem pratik hem de çok lezzetli.
Pudingimde de meyveyi arıyorum, çilek olmadan olmaz diyenlere harika lezzet… Carte d’Or Çilekli Puding enfes çilek lezzetini bildiğiniz Carte d’Or tadıyla birleştiriyor ve ortaya harika bir lezzet patlaması çıkıyor.
Kışın en sevilen meyvesi portakal eşsiz lezzeti ve baş döndüren kokusuyla Carte d’Or Çikolatalı Portakallı Puding paketlerinde sizi bekliyor.

Bittere zaafı olanlara, karşınızda Bitter Çikolatalı yeni Carte d’Or Puding, gerçek bitter tadı ve yoğun lezzeti Carte d’Or Puding paketinde, kendinizi şımartın.

Muzu hangimiz sevmeyiz ki? Akşam aniden canınız muzlu puding çekti yapmanız gereken çok basit, Carte d’Or Muzlu Pudingi marketlerinden al ve sütle karıştır, sonra da lezzetin doruklarına yüksel.

Pudingde devrim! Yeni Carte d’Or Kat Kat Puding ile lezzetli anlar hiç bu kadar kolay olmamıştı. 1 pakette iki ayrı enfes lezzetin bir araya geldiği, çilekli pudingin sadece soğuk sütle bir dakikada hazır olduğunu düşünseydik zamanında bize gülerlerdi herhalde. Carte d’Or Kat Kat Pudingle mükemmel lezzetin keyfini çıkar. Üstelik Çikolatalı Kahveli ve Kakaolu Muzlu çeşitleri de sizleri bekliyor…

Siz de hafif bir tatlı ile keyifli anlar yaşamak istiyor ve Pudingi çok seviyorsanız Carte d’Or Puding serisi size bakkallarınız kadar yakın. Hadi siz de bakkalınızdan Carte d’Or Puding serisinden dilediğiniz lezzeti alın ve lezzet dolu bu mükemmel yolculuğa başlayın…

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !