Misir ve Sharm El Sheikh Buyuleyici Turlarin Adresi

Mısır ve Sharm El Sheikh büyüleyici turların adresi!

Mısır Arap Cumhuriyeti, bir Arap ülkesidir. Arap ülkeleri arasında en çok ziyaret edilenlerden olan Mısır’ın Resmi dilleri Mısırca, Arapçadır. Para birimi Mısır Poundudur. Türk vatandaşlarından vize istemeyen Mısır, güzle bir tur için kaçırılmaz fırsatlar ile dolu olabilir. Mısır Türkiye’den 1 saat geridedir.
ile hayal ettiğiniz tatil fırsatlarını yakalamak isterseniz, güzel bir seçim yapabilirsiniz. Sizde Mısır piramitleri, Mısır çölleri, Mısır firavunları ve Mısır tanrıları hakkında pek çok şeyi merak ediyorsanız seçimlerinizi yapmak için geç kalmış sayılmazsınız. Başkent Kahire ilk görmeniz gereken nokta olabilir.
Mısır gece hayatı oldukça hareketlidir. Farklı hizmet seçenekleri, farklı müzik tarzları ve tabi eğlence seçenekleri ile siz de en keyifli zamanları geçirebilirsiniz. Şubat ayında bile hava sıcaklığı ortalama 30 dereceyi bulan hava sıcaklığı ile dikkat etmeniz gereken en önemli detayı yakalamış olursunuz. Hava durumu kesinlikle kontrol edilmesi gereken detaydır. Bol baharatlı yemekleri, balık, et ve pirinç yemekleri tadına bakılması gereken lezzetlerdir. Karnak Tapınağı, Ebu Simbel, Luxor Tapınağı, Ras Mohamed National Park, Medinat Habu Tapınağı, Tiran Island, Gize Platosu, Keops Piramidi ve Büyük Sfenks Mısır’da görmeniz gereken noktalar arasındadır.
Mısır turları ile heyecanı yaşamak ve ne kadar farklı bir dünyaya geldiğinizi siz de göreceksiniz. Mısır’ın inanılmaz sıcak havasına dayanmak için en doğru zamanı seçip, erken rezervasyon fırsatları ile turunuzu hemen satın almalısınız. Bu yılın ne kadar keyifli geçeceğini hayal edin ve merak ettiğiniz en farklı ülkeler için tur planlarını yapmaya başlayın.
Sharm El Sheikh Turları da en iyilerden
Kızıldeniz kıyısında bulunan Sharm el Sheikh’in resmi dili Arapçadır. Sharm el Sheikh turları için en önemli detay vizedir. Çünkü klasik vize özelliklerinin dışında birkaç istek vardır. 20 yaşından küçük ve 45 yaşından büyük her birey için 30 gün oturumlu vize verilir ve Sharm el Sheikh uçak bileti, otel konaklama ve tur ile ilgili diğer detayları vize alımı sırasında bildirmeniz gerekmektedir.
Nama Bay Plajı, Ras Muhammad Doğal Parkı, Sina Dağı, Azize Katerina Manastırı, Nabq Plajı, Rian Adası ve Pharaoh’s Adası Sharm El Sheikh’te  görülmesi gereken en güzel yerlerin başında gelmektedir. Kışın hava sıcaklığı 20-30 derece arasıyken yaz aylarında bu sıcaklık 45 dereceye kadar yükselmektedir. Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart kesinlikle Sharm El Sheikh’e gelmeniz için en doğru zamanlardır.
Sharm El Sheikh’te hem dalış yapabilir hem safariye çıkabilir hem de kültürünün en farklı güzelliklerini tanımak için şehir içinde yürüyüşler yapabilir, pazarlarına uğrayabilir ve hatta lüks severseniz casinolarını da ziyaret edebilirsiniz.
Genellikle fantastik su altı dünyasını keşfetmek için insanların tercih ettiği birbirinden güzel yerleri görmek isteyenler arasındaysanız, Sharm El Sheikh su altı dünyasına dalış yapmak için kusursuzu sunmaktadır. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !