Abiye Elbiselerde En Çok Kullanılan Renkler

Abiye Elbiselerde En Çok Kullanılan Renkler

Abiye elbise denildiğinde pek çok kadının aklına gelen ilk renkler, genellikle saks mavisi ya da pudra pembe olmaktadır. Özellikle saks mavisi elbiseler dış görünümünde iddialı olmayı seven kadınlar tarafından öncelikli olarak tercih edilir. Bunun tam aksine daha narin ve çıtı pıtı bir görünüm arıyorsanız pembe elbiseler arasından da seçim yapabilirsiniz. Eğer siz de bu renklerden hoşlanıyorsanız, Keikei koleksiyonlarını inceleyerek aradığınız tonları kolaylıkla bulabilirsiniz. Tasarımlarda yer alan her bir elbise modeli, geniş kullanım alanına sahip olup size şık bir görünüm kazandıracaktır.

Saks Mavisi Elbiseler

Keikei tarafından beğeninize sunulan saks mavisi elbiseler kendi içerisinde birbirinden farklı modellere ayrılır. Öncelikle bu modeller arasından seçim yaparken uzun mu yoksa kısa mı elbise alacağınıza karar vermelisiniz. Saks mavisi nişan elbisesi almayı düşünüyorsanız uzun elbiselerden birini tercih edebilirsiniz.
Saks mavisi elbiseler kategorisinde yer alan parçalara baktığınızda bunlar arasında pul payetli, simli, dantel, işlemeli, güpür detaylı, saten, simli, kayık yaka askılı, kollu, straplez, tüllü, fırfır detaylı, dar kesim, volanlı olmak üzere çok sayıda model ile karşılaşabilirsiniz. Saks mavisi elbiseler genellikle her ten rengi ile uyumlu olup doğru kombin ettiğinizde size göz alıcı bir görünüm katacaktır. Bunun için birkaç püf noktasına dikkat etmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Dilerseniz saks mavisi abiye elbiseler ile yapacağınız kombinleri hem düğün hem de nişan için uygun hale getirebilirsiniz.





Saks Mavisi Abiye Nasıl Kombinlenir?


Saks mavisi abiye kombini yapacaksanız Keikei koleksiyonunda yer alan gümüş renk tonları sizin için kurtarıcı olacaktır. Ancak aksesuar kullanımlarında seçeceğiniz parçaların yoğunluğunu elbisenizin modeline göre belirlemelisiniz. Eğer elbiseniz yeterince gösterişliyse bu durumda gümüş rengi küçük bir küpe ya da yüzük saks mavisi abiye kombininiz için yeterli olacaktır. Ayakkabı olarak ise saks mavisi abiye ile yine gümüş tonlarda topuklu ayakkabıları kullanabilirsiniz.

Keikei Pembe Elbiseler

Saks mavisi abiye yerine farklı bir renk arıyorsanız bu durumda pembe elbiseler arasından seçim yapabilirsiniz. Saks mavisi elbiseler ile kıyaslandığında daha tatlı bir görünüm sağlayan pudra elbiseler özellikle yaz aylarında daha sıcak ve samimi görünmenizi sağlar. Pembe elbise modelleri genellikle genç yaştakiler için uygun görülse de artık giyim markaları her yaşa uygun pembe elbiseler tasarlamaktadır.
Düğün, nişan gibi törenlerde sıklıkla karşılaşabileceğiniz pudra pembe elbiseler kendi içerisinde uzun, kısa, dantelli, güpürlü, taşlı, payetli, işlemeli, kabarık, balık model, straplez, krep, örme, askılı gibi çeşitlere ayrılır. Pembe elbiseler koleksiyonunda birbirinden şık örnekleri görmek için Keikei sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !