Cookplus.com 1. Yılını Doldurdu

Cookplus.com, ev ürünleri satan bir online alışveriş sitesi. Birinci yılını dolduran sitede 50 markanın 5000’i aşkın ürünü bulunuyor. Cookplus’ın kendi markasını taşıyan mutfak ürünleri de mevcut. Sitede porselen yemek takımlarından elektrikli ürünlere kadar çok geniş bir ürün yelpazesi var.                                        


                                                             

Yakın zamanda mobil alandaki Cookstagram projesini tanıtacak site, Cooklife e-dergisi ile müşterilerini mutlu ediyor. Site TV’deki tanıtımlarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

 Harikalar Mutfağı projesinin tasarımında büyük değişiklikler yapan Cookplus, bloğundaki etkileşimi artırmak için değişik çalışmalar yapıyor. Şu an Harikalar Mutfağı’nda 80 bloggerın 1400’e yakın yemek tarifi bulunuyor.

Artık bloggerlar Harikalar Mutfağı’na üye olup kendileri tarif ekleyebiliyorlar. Tariflerini tek bir tuşla sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşabiliyorlar. Sitede yemek tariflerini kalori, süre, porsiyon ve malzemeye göre filtreleme imkânı bulunuyor. Harikalar Mutfağı’nı ziyaret edenler yemek tarifi dışında hayatlarını kolaylaştıracak püf noktalara da ulaşabiliyorlar.


Cookplus.com’un bloggerlara bir de sürprizi var. Bloggerlar ekledikleri tariflere göre kazandıkları puanları Cookplus.com’da yapacağı alışverişlerde indirim kuponu olarak kullanabiliyor.

Harikalar Mutfağı’nın bu sıralar devam eden yeni bir yarışması var. Yarışma hem Cookplus’ın hem de Harikalar Mutfağı’nın Facebook sayfalarından ilgililerine duyuruluyor. Kazanan kişi ünlü şef Serkan Bozkurt’tan 8 hafta sürecek sertifikalı temel aşçılık eğitimi kazanıp Harikalar Mutfağı’nın uzman şefi oluyor. 
2. olan güzel sunumları için 24 parça Karaca yemek takımı, 3. olan sağlıklı yemekler pişirmek için seramik 2'li tencere tava set, 4. olan mis gibi demlenmiş çaylar için çaydanlık takımı ve 5. olan modern mutfaklar için tasarlanmış baharat takımı kazanıyor. Yarışmaya, Harikalar Mutfağı’na üye olup yemek tarifi ekleyerek katılıyorsunuz. Ne kadar çok tarif eklerseniz yarışmada o kadar avantajlı oluyorsunuz. Eklediğiniz tariflerin aldığı beğeni, yorum vb. etkileşimler yarışmayı kazanmanız için oldukça önemli.

Müşterilerini memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapan Cookplus.com online alışverişi tercih edenlerin ilk durağı olacak.



Tags

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !