Bayram Tatili Planları Hazır mı?

Bayram Tatili Planları Hazır mı?

Henüz bayrama daha çok var diye düşünmektesiniz. Nasılsa bir yer bulurum, son ay hallederim, son dakika fırsatlarını bekleyeyim diyerek de kendinizi teselli ediyorsunuz. Peki bayram için gitmek istediğiniz tüm tatil yerlerinin dolu olduğunu söylesek ne derdiniz?

2016 Ramazan Bayramı tatili uzun bir zaman dilimine denk geliyor. Şimdiden 9 günlük tatil planları yapılmakta, birçok turda son yerler için rezervasyonlar alınmakta. Hala tatilinizi planlamayanlardansanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü her an tatil yapacak bir yer bulamamakla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eminiz, böyle bir şeyi duymak bile istemezdiniz. O halde, bayram turlarında yerinizi erkenden ayırın, tatilde evde oturmak zorunda kalmayın. Bayram tatilinde uzun yıllardır gitmek istediğiniz Umre ziyaretinizi gerçekleştirmek için Umre turları ile maneviyatınızı güçlendirebilir, hep gezmek istediğiniz fakat vakit bulamadığınız Uzakdoğu’yu gezebilir, cruise yolculuklarına katılabilir ya da birbirinden lüks ve konforlu Kıbrıs otellerinde bayramın ve tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.
                                                                                   

Gidilecek, Görülecek Yer Çok
Ramazan Bayramı turları arasında gidebileceğiniz birçok rota bulunuyor ancak öncelikle nereye gitmek ve ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Son yıllarda tur şirketleri arasında online tatil alışverişi yapma alışkanlığını kazandıran Gruppal.com sayfalarında birbirinden güzel tatil fırsatları, yurtdışı turları, yurtiçi tatil seçenekleri mevcut. Hal böyle olunca karar vermek de çok zor bir hal alıyor. Diyelim ki yurt içinde tatil yapmaya karar verdiniz. O halde otel mi seçeceksiniz yoksa yurt içinde bir tura mı katılacaksınız? Pekala kendiniz de tur yapabilirsiniz ancak birçok şeyi de planlamanız gerekiyor. Ulaşımdan konaklamaya, gidilecek rotanın belirlenmesinden nerede ne yeneceğine kadar her ayrıntıyı düşünmeniz gerekiyor ki, tatiliniz sırasında herhangi bir problem canınızı sıkmasın.

Bırakın Her Şeyi Biz Düşünelim

Her şeyi ayarladınız diyelim, şimdi sırada "Hangi bölgede neresi gezilecek?" sorusu var. Bunu da birçok siteden, tavsiye bloglarından faydalanarak çözebilirsiniz. Ancak bu işlemlerin hepsi uzun uğraş, dikkat ve tecrübe gerektiren bir plan yapmayı zorunlu kılıyor. Tabi tüm bunlarla uğraşmak yerine Gruppal.com’un uygun fiyatlı tur seçeneklerine de göz atmak isteyebilirsiniz. Karar sizin. Önemli olan bir an önce harekete geçmeniz.

Nereyi Gezelim?

Yurt içinde gezecek olanlara önerilerimiz; Ege ve Akdeniz bölgesi, Karadeniz ve İç Anadolu bölgesi olurken yurt dışında gezmek isteyenlere ise tavsiyelerimiz; vizesiz yerlerden Budva, Yunan Adaları ve Uzakdoğu olabilir. Vizeli seçenekler arasında da İtalya, İspanya ve Baltık ülkeleri bayram tatilinin en popüler yerleri arasında.
  

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !