Yaz Mevsiminin Vazgeçilmezleri Tişörtler

Yaz Mevsiminin Vazgeçilmezleri Tişörtler
Sıcak havaların gelmesi ile birlikte günlük kombinlerde en sık rastladığınız parçaların başında tişört gelmektedir. Birbirinden farklı renk ve model seçeneklerine sahip olan tişörtler hem erkekler hem de kadınlar için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda çocuk koleksiyonlarında da görebileceğiniz bu kıyafetler genellikle yaka ve desen kısımları ile birbirinden ayrılmaktadır.
Yazın en çok tercih edilen tişört modellerine baktığınızda Kiğılı içerisinde ilk sırada v yaka tişört yer almaktadır. Özellikle erkek tişörtlerinde v yakalı modeller daha sık tercih edilmekte ve kaliteli kumaşlar ile üretildiğinde v yaka ile daha estetik bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Eğer hem v yakalı hem de kaliteli bir tişört arıyorsanız mutlaka en yakın Kiğılı mağazasını ziyaret etmelisiniz.





Kiğılı Erkek Tişört Modelleri
Piyasada erkek tişört modelleri üreten pek çok marka bulunmasına karşın bunlar içerisinde tarzı ve kalitesi ile en dikkat çeken markaların başında Kiğılı gelmektedir. Tişört ve gömlekleri ile erkek giyimde fark yaratan Kiğılı özellikle polo yaka tişört seçenekleri ile her yaştan erkeğe hitap etmektedir. Bu modellerin yaka kısımları gömlek yakaları ile benzer olup hem iş dünyasında hem de günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz türdendir. Yazın renkli kıyafetler giymekten hoşlanan erkekler için Kiğılı renkli ve cıvıl cıvıl tişörtleri de koleksiyonuna dahil etmektedir. Bu sayede siz de yazın sıcak zamanlarında Kiğılı tişörtleri ile kombin yaparak moda dünyasında yerinizi alabilirsiniz.






Kiğılı erkek tişört modelleri içerisinde v yaka ve polo yakanın haricinde farklı seçenekler de bulunmaktadır. Daha çok stil sahibi erkekler tarafından ilgi gören bu modeller her bedene uyum sağlayacak niteliktedir. Eğer kiloluysanız ve kendinize kıyafet bulmakta zorlanıyorsanız Kiğılı’da aradığınız pek çok kıyafeti rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellikle yazlık kıyafetler arasında büyük beden tişört kategorisinde yer alan seçenekler kombinleriniz için avantaj sağlayabilir.
Slim Fit Modelleri ile Vücudunu Öne Çıkar





Erkek giyimin öncüsü olarak görülen Kiğılı klasik kesimin yanı sıra slim fit tişört modelleri ile de dikkat çekmektedir. Vücudunuza tam oturan ve hatlarınızı daha belirgin hale getiren bu modeller özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmektedir. Tüm stillere uyum sağlayan bu tişörtler tasarımları ve rahat formları sayesinde tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Slim fit tişörtlerde genellikle polo yaka olan modeller daha fazla ilgi görmektedir. Kiğılı’da daha fazla renk seçeneğinin olduğu bu tişörtleri hem klasik hem de spor giyimde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !