7. Sinif Konu Anlatimi Tum Dersler

7. Sınıf Konu Anlatımı Tüm Dersler
7. sınıf derslerin zorluk seviyesinin giderek arttığı sınıflardan biridir. Bu nedenle pek çok öğrenci bu süreçte derslerine yardımcı olacak kaynaklara ihtiyaç duyabilir. Buna yönelik olarak Tonguç akademi tarafından hazırlanan, 7. sınıf konu anlatımı tüm dersler eğitim videoları, öğrencilere hem görsel hem de işitsel olarak hitap eder. Videolar içerisinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce ve sosyal bilgiler derslerine yer verir.
Tonguç tarafından hazırlanan 7. sınıf konu anlatımı tüm dersler videoları, öğrencilerin keyifle konuları öğrenebileceği şekilde hazırlanmıştır. 7. sınıf sosyal bilimler “sosyalleşiyorum, öyleyse varım” ya da 7. sınıf fen bilimleri “uzaylılar Tonguç’u ne yaptı” gibi eğlenceli başlıklarla öğrencilere sunulur. Özellik fen bilimleri için hazırlanan videolarda madde ve ısı konu anlatımda renkli ve ilgi çekici örneklere yer verilir. Bu sayede 7. sınıf konu anlatımı tüm dersler videoları öğrencilerin severek izleyeceği bir görünüm kazanır.





7. Sınıf Türkçe Konu Anlatımları
Öğrenim hayatları boyunca öğrencilerin çözmekte zorlandıkları sorulara bakıldığında bunlar içerisinde noktalama işaretleri önemli bir yere sahiptir. Neredeyse girilen her sınavda bu konuda soru sorulması, öğrencilerin daha çok çalışmasını gerektirir. Tonguç Akademi noktalama işaretleri başlığını içeren 7. sınıf Türkçe konu anlatımları videoları ile öğrencilerin yeterli verimi elde etmelerini sağlar. Her bir video kendi içerisinde eğitimlere ayrılır ve video süreleri yaklaşık on beş dakika civarında tutulur. Bu sayede 7. sınıf Türkçe konu anlatımları videoları, öğrencilerin dikkati dağılmadan ders çalışmalarına imkan verir.
7. sınıf Türkçe konu anlatımları içerisinde noktalama işaretleri haricinde anlam bilgisi, dil bilgisi, söz sanatları ve metin türleri gibi konulara yönelik videolara da yer verilir. Videolar hazırlanırken öğrencilerin en çok zorlandığı soru tiplerinin üzerinde durulur ve anlaşılması sağlanır. Böylece 7. sınıf Türkçe konu anlatımları öğrencileri için daha verimli hale gelir.
7. Sınıf Matematik Konu Anlatımları
Hangi sınıfta olursa olsun, öğrenciler genelde matematik dersinde zorluk yaşar. Bu durum göz önünde bulundurularak hazırlanan Tonguç Akademi 7. sınıf matematik konu anlatımları, matematik dersinde öğrencinin başarıya ulaşmasındaki en etkili yollardan biridir. Her bir videoda konular öğrencilerin en iyi anlayacakları şekilde ve çeşitli materyaller kullanılarak ifade edilir. Bu sayede 7. sınıf matematik konu anlatımları öğrenciler için daha daha anlaşılır olur. Özellikle cebirsel ifadeler ile ilgili çok sayıda anlaşılır örneğe, görsel bilgilere yer verilmesi konuların akılda kalıcı olmasını sağlar.



7. sınıf matematik konu anlatımları içerisinde geometri ile ilgili anlatımlara da yer verilmiştir. Matematik ve geometri dersleri bir bütün olarak görüldüğünden dolayı, iki dersi de en iyi şekilde anlamakta yarar vardır. Tonguç Akademi 7. sınıf matematik konu anlatımları videolarında, öğrencilerin konuları pekiştirmesi için yazılı soruları kısmı da bulunur. Böylece öğrenilen bilgilerin akılda kalıcılığı artar. Tüm derslerde başarılı olmak isteyenler için Tonguç Akademi en doğru tercih.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !