:)) Merhabalar

Buradan ne yazacağımı bilemiyorum aslında . Bakalım neler dökülecek yüreğimden. Hiç birşeyi planlamıyor ve öncesinden şöyle böyle yapsam demiyorum. !Yapmasam çok demişimdir ama.:) Ani bir kararla kafamda oluşdu Blog açma fikri FACEBOOK sayfası yapamam diyordum çünkü. Blog yazarsam eğer. Bir tarif defteri tutar gibi olacak. İlk ,Yazarlık yaptığım sayfa sahibine bu konuyu açtığımda pekde sıcak bakmadı beni tanıdığı kadarı ile üzülebileceğimi ve daha birçok olumsuzluklardan bahsetti.  Ama bende artık bir hatıra olsun istiyordum. O sıralar beni hastalıklarla boğuşma korkusuda sarmışdı. İlerde yazdıklarım özellikle çektiğim fotoğrafların oğluma ve gelinime ,hatta yiğenlerime hatıra kalmasını istiyordum. Benim gibi bu işden zevk almasalarda belki ilerde bilirlerdi kıymetini. Soy ağacında banada bir köşe ayırırlardı.

 Konuyu açtığım birkaç dost ,face sayfasınıda açmamı önerdi. Olduğu kadar dedim. Ben öyle oturup facebook başında herkese cevap veremem . Eşim , oğlum ve diğer ailem . Sorumluluklarım.
Bloğa bağlı olsun. Ordan sadece tarifleri Paylaş , biz de yapıyoruz. Sen haydi haydi yaparsın dediler. Zaten tarif yazmak için başka bir sitede vakit geçiriyorsun. Haydi bekliyoruz. Dedikleri gibide oldu. Bloğu 17 Temmuzda açtım. 10 dakika bile sürmedi. Ama dizaynı ve oturtulması gereken yan menüleri vardı. Sevgili Oya ,Canoya bana bu konuda destek verdi. Katagori açılımı v.s. Bir takıntım olursa yinede ona sorabiliyorum. 25 Temmuzda da Facebook sayfamızı açtık. Sadece Bloğ olsun diye düşünürken. Bloğumuzu Arama motorlarına bile kapamışken .Buraya eklediklerimi oradan paylaştım. İnsan doğal olarak yaptıklarının görülmesini istiyor. Ben tipik YENGEÇ burcuyum. Bazen çok saf ve temiz kalpliyim . Ama bazende çok Şüpheci. Paylaşımın dayanılmaz hafifliği yorgunluğumu alıyor.

:)) Bugün 835 kişiye ulaştık neredeyse. Birazda olsa sesimi duyurabilmişim. Bana destek olan arkadaşlarımla birlikde. İş hayatımdan bilirim ve çok inanırım. Bir zincirin halkalarıdır başarıyı tamamlayan. Hiç kimse ama hiç kimse tek başına başarılı olamaz. Ya eşi , ya annesi, ya kardeşi . Mutlaka birde dostu yanındadır. Destekdedir. Dertleşeceği bir yakını vardır. O halkalar başarıyı sağlar. Halkalardan  biri kopunca Zincir sallanır. Sarsılır. Dolaylı yollardan birbirimize bağlıyız. Sanalda olsa. Bu gücü sizlerden alıyorum. Her nekadar hata ettiysem afola. Sizlere sonsuz teşekkürlerimle.

Nice yıllara diyemiyorum. Bu konuda inanınki hiçbir hırsım yok. Amacım sadece Emeklerimi paylaşıp iyi zaman geçirmek. Sevdiğim zevk aldığım işi yapıp vakit geçirmek. Öğrenmek sonsuzdur. Bu konuda hiç oldum , tamamdır demem. Küçük bir çocukdan bile çok şeyler öğreniyorum.Öğreneceğimde.
Çenem açıldı yine. Bağlayamadım birtürlü konuyu.:))
Yeni paylaşımlarda buluşmak üzere. Ben ve küçük Ailem.

(Şubat 2011) .Birbuçuk yıl önce oğlum o kadar çok büyüdüki , aniden anne ,babasını geçti. Artık beraber foto bile çekinmiyor .Ergeniz tam yanii. Bu fotoyuda görmesin bana kızacaktır.:))

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Her zaman ailenin verdiği destek en büyük ve en gerçek destektir. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel canım iyiki bir blog açmışsın çünkü kısa sürede facebookta bu kadar takipçi edinmen büyük başarı sana inan ve seni destekleyenlerin olması harika ... bu işin altından kolayca kalkabileceğine inanıyorum... yanında olacağım, hobin sana çok şey kazandıracak emin ol, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim. :) Umarım. Kazanmakdan çok Haketmek önemli.

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !