Yeni Evlenecek Ciftler icin Dekorasyon Onerileri

 Yeni Evlenecek Çiftler için Dekorasyon Önerileri



Evlenme kararını aldıktan sonra birçok farklı konuya gereken özeni göstermelisiniz. Heyecanlı olacağınız bu süreçte en fazla dikkat etmeniz gerekenler arasında ise dekorasyon stilleri yer alıyor. Sıfırdan bir ev dekore etmenin mevcut dekorasyonu yenilemekten daha pratik olabileceğini unutmamalısınız.


Stili Belirlemek


Ev genelinde hakim olabilecek dekoratif stili belirleyerek işe başlamalısınız. Modern, alternatif ve klasik dekorasyon stillerine göz atarak kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uyumlu olabilecek alternatifleri belirlemelisiniz. Böylelikle planınızı önceden yaparak daha rahat hareket edebilirsiniz. 


Bütçe Planlaması


Evinizde ihtiyaç duyabileceğiniz ürünlerin detaylı bir listesini oluşturmalısınız. Sandalye, yatak, masa ve kanepe gibi ürünleri belirledikten sonra bunların fiyatlarını da ortalama olabilecek şekilde listenize yazmalısınız. Bütçenize uyumlu olabilecek seçeneklere yönelerek fazla zorlanmadan dekorasyon stilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. 


Renk Tercihleri


Renk seçimleri dekorasyondaki en önemli ayrıntıdır. Dar ve karanlık mekanlarda açık renkleri tercih ederek daha geniş bir alan elde edebilir, geniş ya da bol ışık alan yerlere canlı tonları kullanabilirsiniz. Tercihinize bağlı olarak ışık alan mekanlarda açık renkler seçebilirsiniz. Mutfak dekorasyonunu yaparken de renk tercihlerine dikkat etmelisiniz. Doğal bir görünüm elde edebilmek adına ve renk uyumluluğunu ortaya çıkarabilmek adına aksesuar kullanıma da özen gösterebilirsiniz. 


Mobilyalar


Mobilyaların tarzını, rengini ve boyutlarını belirlediyseniz sıra ürünlerin kalitesine gelmiş demektir. Koltukların döşeme kumaşının hangi türde olduğu önemlidir. Kolay temizlenebilecek, silinebilir ve dayanıklı kumaşlardan üretilmiş bir koltuk takımına sahip olursanız uzun yıllar boyunca problem yaşamadan satın aldığınız koltuğu kullanmaya devam edebilirsiniz. 


Ev dekorasyonu yapılırken en önemli faktör psikolojidir. Çevrenizde gördüğünüz nesneler ve objeler sizlere farklı reaksiyonlar verebilir. Bu durum ruh halinizi de olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir. 


Dekorasyon stiliniz ile kendinizi dilediğiniz şekilde dışarıya yansıtabilirsiniz. Ayrıntılara çok fazla takılmadan beklentilerinizi karşılayabilecek bir dekoratif stil oluşturabilirsiniz. Dekorasyon tarzınızı ortaya çıkarırken tercihinizi her zaman işlevsellikten yana yapmalısınız. Evlerin şık ve estetik görünmesi kadar aynı zamanda işlevsel özelliklere sahip olması da bir o kadar önemlidir. Bu tür detayları göz önünde bulundurarak dekorasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !