Antalyada Yasayan Blog Yazarları Tanıştı ve Sosyal Medya Takipçileri ile Bulustu

Antalyada Yaşayan Blog Yazarları Brunch da Buluştuk 

Antalya Blog Yazarları Takipçileri İle Buluştu
                                                      
Üçyılı aşkındır Yazıyorum. Yemek yazarlığı demek doğru olmaz tabii. Ben hattimi de , kendimide bilirim. Yemek tarifleri yazıyorum desem daha doğru olur. 
25 Temmuz 2012 yılında da Bloğumu açtık.. Facebook sayfam ve Bloğum kendimce yürürken. Temmuz 2014 de İnstagram hesabımı da işler hale getirdim. Takipçilerimiz bizleri merak ediyorlar ve buluşma talebinde bulunuyorlardı. Antalya' da faal olan birbirimizi tanıyan yazarlar bir duyuru yaptık ve bilmediğimiz yazarlarda #antalyabloger altında toplandık.. 
2015 yılı İlk etkinliğimizide Crowne Plaza Otel Antalya da yaptık.Emeği geçen ve gelen herkese sonsuzkere teşekkürler.
Takipçileri ile Etkinlik yapan Tek Şehir Antalya Blogerleri
Şimdi fotoğraflar altında sizlerede tanıtmak istediğim bloger arkadaşlarım var. 
Öncelikle Belirtmek istediğim bu etkinlik için canı gönülden çabalayan arkadaşlarım.
Birdilimdüş  Baştan beri benim en çok sevdiğim fotoğraf çerçevesi hazırlığı için emek verdi. Konuşma balonlarını , Espirili hale getirdi. Emeklerine sağlık Sevgili Evren .Kokulu taşlar yaptı ve Meleklerimizde çok güzeldi. 
Mutlubadem Sevgili Çağla her zamanki sabır ve hoşgörüsü ile fikirler üretti. Çalışmalarımızda Antalya'nın simgesi olsa  demiştik ve Çağla arkadaşım Portakal komseptini çalıştı. Hediyelerde , kurabiyede, çerçevede, konuşma balonlarında , pastada, yaka kartlarımızda portakal kullanıldı. Özel Portakal reçeli yapıldı.
Neşelitatlarım Tuba arkadaşımız Afiş dizaynını Mimar gözü ile hazırladı ..
Çok şık ve emekli çalışmalarda Çağla'ya asistan olarak da yardımcı oldu.Ayrıca sevgili Dilek ve Jale de el emekleri ile katkıda bulundular. 
Kurabiyelerimizi sevgili Ayşen güzel yüreği ile hazırladı. 
Hediye çekilişimizde hediye alımını sağlayan sevgili Hatice aynı zamanda Crowne plaza Antalya otelin aşçıbaşısına mail göndererek portakallı çerçevemizin aynı dizaynını pastaya yansıtılmasını sağladı .                                                       
Sevgisini katan tek tek anamadığım tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Yazımın altında yorumlarını bulabilirsiniz. 
Tabii bunlar hazırlık aşamasıydı. Asıl etkinliğimiz başladığı andan itibaren 100 kişiyi geçkin Brunch açık büfemiz. Bol bol yetişti. Memnun kalmayan kimse olmadı. Ardı ardına büfeye yemekler , tatlılar, kahvaltılıklar, hamur işleri konuldu. Saat 15,30 a kadarda büfe kapatılmadı. Crowne Plaza otele ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler.                                          


Konuklarımızı güler yüzümüzle karşıladık. Hepimiz ayrı ayrı masaları dolaşıp hatır sorduk. Sonunda hediye çekilişimiz yapıldı. Sevgili Dileğin oğlu Kayra çekilişimizi yaptı ve 9 numaralı portakal bardak altlığının sahibi hediyemizi kazandı.                                                  


Antalya'da benim bilmediğim o kadar çok blog yazarı varmışki..Umarım dahada çoğalırız. Çok güzel paylaşımlar yaparız.  
Sevgili Hülya Gaziantep den bizler için özel gelen sarma baklavayı pastamızla beraber bizlere sundu ..Bunun içinde Hülya arkadaşımıza ve Sini Baklavaya teşekkürler.                                                  


Misafirlerimiz  memnuniyetlerini bildirdiler, ben burada ne kadar söz etsem de kendimizi övmüş olurum. Sizlerin gözü ile etkinliğimiz nasıldı umarım yazıma yorum yaparak gözlemlerinizi dile getirirsiniz? Daha sonraki etkinliklerimizde daha tecrübeli ve daha kalabalık olacağımızı umuyorum. 
El emeği ürünlerin dağıtımında yardımcı olan  Gülcan ve Ayça hanımlara da sonsuz teşekkürler. 
                                                     
Misafir olarak gelen ve yanımızda olan diğer bloger arkadaşlar :Yazımın altında yorumlarınızı bekliyorum canlar :)
Ayşegül , Serap,Emel,Rana, Kezban,Gülter,Nuray,Nermin,Işıl, Gül, Şeker,Büşra, Rümeysa,Funda,Çiğdem,Havva,Tala, adını hatırlayamadığım arkadaşlar ve hatta gelemeyenler. Yanımızda hissettirip telefon açanlar, teşekkürler ve sevgiler.                                       
Not: Posta gazetesi Akdeniz Ekini  burdan kınamadan geçemiyeceğim. Gazete ekinde yaptıkları yayında bizlerin özel çekim fotolarımızı kendileri çekmediği halde yayınlamaları ve kendi ağızlarından röpörtaj yapmış gibi bir kişiyi bu organizasyonun yapımcısı / emekçisi olarak göstermeleri. Umarım bu hatalarını en kısa zamanda düzeltirler. 
Sevgi ve saygılarımla. 
Antalyada Yaşayan Blog Yazarları Tanıştı ve Sosyal Medya Takipçileri ile Buluştu
                                             Nursevince

Yorum Gönder

27 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Güzel bir buluşmayı emeği geçen herkese teşekkürler sevgiler

    Jale

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle, davetiniz ve güler yüzlü karşılamanız için teşekkür ederim. Oldukça kalabalık bir grup oluşunca, sohbet etme şansımız olmadı ama Antalya'da yaşayan blog yazarı olarak bir adım atmış oldum. Blogumda da yazdığım gibi ''iyi ki katıldım'' dediğim bir etkinlikti. Herkesin, emeğine sağlık... Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  3. Ablacım hepimizi anlatmışsın da bir kendini yazmamışsın başından beri otel ile görüştün, arada fikir çatışmaları olduğunda olgunluğunla bizleri sakinleştirdin ablalık yaptın, yetmedi brunch günü otele karşı mahcup olmayalım ödemeler düzgün olsun diye kasada otel görevlileri ile çalıştın... Hepimize kocaman bir aferin... Çok güzeldi...

    YanıtlaSil
  4. Olağanüstü bir gündü.. Nereye kime, bakacağımı şaşırdım..Emeği geçen herkese herkese teşekkür ederim.. kimileri hediyeleri hazırladı.. kimileri mekanı buldu, görüştü.. kimileri çerçeve, afiş hazırladı.. kimi kurabiye kokulu taş ve reçel hazırladı.. kısacası süperdik. hava yağmurlu olmasına rağmen bu kadar katılım oldu.. misafirler tarafından ismimizle merak edilip, aranıp sorulmak süperdi :) Ayrıca profesyonelliğimiz den ötürü kendimize aferin veriyorum :) Daha neler neler yapacağız ablacığım..

    YanıtlaSil
  5. Çok çok güzel bir etkinlik idi. Canım arkadaşlarım herşeyi çok güzel ayarlamışlardı. Emeği geçen tüm blogger arkadaşlarıma teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  6. Çok keyifli bir gündü. Inşallah daha sonrakinde aktif görev alıp yardimci olabilirim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlar. Sağlığımız yerind eolsun d ayapalım inşallah :) sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ben hiç yardımcı olamadım ama yardım teklif ettim...Herşey çok güzeldi bence..Nursevin Hanım'cım çok vefakarsın kendinden çok ödün veriyorsun bu seni dahada bir özel yapıyor..Sayende sizlerle tanıştım birçok arkadaşım oldu..Umarım bir sonraki etkinliklerde hem faydam olur hemde bir öncekilere tecrübe ederek buluşabiliriz..Emeği geçen bütüüünn arkadaşlara can-ı gönülden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık .Daha ne olsun.Güzel bir ortamda yeni arkadaşlarımızı tanıma fırsatımız oldu.Kahvaltı bahane , bir araya gelmek şahane idi. Emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkürler.Yeni etkinliklerde buluşmak dileği ile sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Hersey cok guzeldi emegi gecenlere tesekkurler

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir etkinlik oldu.Emegi geçenlere bende çok teşekkür ederim.Yazıda çok detaylı ve güzel yazılmış.Yüregine saglık..Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler Arkadaşlar. :) Nice etkinliklere inşallah sağlıkla

    YanıtlaSil
  13. Güzel günümüzde emeği geçenlere tekrar teşekkürler. Gülümseyerek hatırlayacağımız anılarımızın oluşması ayrı bir güzellik. ❤

    YanıtlaSil
  14. Keyifli bir etkinlik güzel yorumlar daha ne olsun ama...
    Başarılarınız daim olsun.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Çok çok güzel bir etkinlikti herşey profesyönelceydi . Nursevin ablam ,Çağla ablam ,Evren , Hatice, Ayşen,Tuba ,Dilek ,Jale, arkadaşlarımızın ellerine emeklerine katılan konuklarımızın ayaklarına sağlık...Umarım daha nice güzel etkinliklere inşallah ...SEVGİLER

    YanıtlaSil
  16. Blogger etkinliklerini seviyorum...İstanbul'da sık sık düzenlendiğinden galiba biraz daha şanslıyız...Antalya' ya selamlar...

    YanıtlaSil
  17. Güzel bir gündü.Mutlu günlerde,yeniden buluşmak dileği ile...

    YanıtlaSil
  18. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sevgiler ..

    YanıtlaSil
  19. Canım harika bir buluşma olmuş daim olsun bayılıyorum böyle buluşmalara inşallah kısmet olur bir buluşmanızda bende sizlerle olurum,sevgiler....

    YanıtlaSil
  20. Ne güzel bir gün olmuş hepinize İstanbul'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel hazırlanmış keyifli bir gün için emeği geçen herkese çok çokkkkkkk teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  22. çok güzel olmuş emeğinize değmiş sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Ablacığım helal olsun sana çok güzel bir etkinlik yapmışsınız,daha ne olsun tekrar emeğine kalemine sağlık sevgiler.....

    YanıtlaSil
  24. Harika bir etkinlik olduğu o kadar belliki, keşke bizlerde katılabilseydik. Umarım başka etkinlikler de birlikte oluruz. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  25. Çok güzel bir buluşma olmuş gelemedim ama çabalarınızı taktir ediyorum ablacım sevgiler herkese...

    YanıtlaSil
  26. yaz aylarında takipçilerle buluşma etkinliğini tekrarlamalıyız. bence diğerlerinden çok daha keyifli oldu.. sevgiler , öptüm hepinizi :)

    YanıtlaSil
  27. Hepinize değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler :) sevgiler.

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !