Antalya Hamarat Blogcular Derneği Piknik Etkinliği

Antalya'da Blog Yazarları Buluştu
Antalyalı Blogerler Bahar  Pikniğinde 
2. Antalyalı Blog Yazarları Buluşması

Nursevince Lezzetler Sunar Bir Antalya Masalı  ..1..
30.04.2013 Salı Günü için randevulaştığımızda hepimizi  heyecan sarmışdı. 1. buluşmamız da güzel geçmişdi fakat bu etkinliğimizde sponsorlarımız ve bizler daha da yakındık birbirimize. Güzel bir buluşma , Kaynaşma , birbirini yeni görenler , sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibiydi. Sanal dostluklarında iyi niyetle perçinleştiği zaman  ne kadar doğru adımlar atılabileceğini bir kez daha görmüş oldum. 
Bu yazımda sponsorlarımızı tanıtacağım 2. yazımda bloğ yazarı Antalya'lı Dostların yaptıkları ve tariflerini paylaşmaya çalışacağım..


Etkinlikde Sponsorlarımızla yazışmalarda ve ürün teslimatında canı gönülden çabaları ile Ayşegül ve Rana hanımlara Hakkınızı helal edin ve çok teşekkürler demek sadece yapabileceğim ufacık bir katkı. Piknik anında koşuşturan kendi evine misafir gitmişiz gibi çabalayan cıvıl cıvıl Bloger arkadaşlarımın hepsi haklarını helal ederler umuyorum. Ben bu yazımda sadece sponsorlardan söz ederek ikinci yazımda da Bloger arkadaşlarımı sizlere tanıtmaya çalışacağım. Değer verip sıkılmadan okuduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim. 

Değerli katkılarını Esirgemeyen Sponsorlarımıza Sonsuz Teşekkürler
Cici yaka kartlarımızı ve Tariflerimize yaptığı etiketlerimizi ,birde yetmiyormuş gibi ikram ettiği çikulatalarını o kadar çok beğendimki. Mine hanım ve ablasına emekleri için ne desem az kalır.  Lasorella Nikah ve Bebek Şekerleri .. (tık)

Güzel Çiçekleri için Sera Çiçek Evi Antalya'ya Çok teşekkürler. 

Benim için ayrıca anneler günü hediyesi oldu. :)

Antalya Firmalarından Ansu Gıda Antalya Reçelcisi Ürünleri için çok teşekkür ederiz. Nar ekşisi sosu, Limon kabuğu reçeli , Limon suyu .Tariflerimde kesinlikle kullanacağım ürünler arasında .




Yine Antalya Firması YenigünGıda hediyelik reçel paketi hazırlamış bizlere. 


Teşekkürler Yenigün gıda ... 

Muhteşem Ajans Pikniğimizde Afiş Sponsorumuzdu. Bizden son anda aldığı haberle uykularından fedakarlık yapıp Afiş hazırladılar ve haklarını Helal etsinler inşallah.


Henkel Firması Muhteşem Ürünlerini Değerli temsilci hanım personelleri ile göndermişler Piknik yerine kadar bizzat kendileri yorularak geldiler ve bu güzel etkinliğimizde kısa bir süre bizlere ürünlerinide tanıttılar. Teşekkürler HENKEL
Piknikde Çok kirlenen beyaz masa örtümü eve gelir gelmez Persil ile yıkadım harika ! beyaz ötesi oldu. Lekeden eser kalmadı.


Keramika Firması Antalya'yı da ayırmadı ve Her zaman Blogerlerin yanında olduğunu birkez  daha kanıtladı. Hepimize ayrı , ayrı hediye paketleri geldi. 


Dr. Oetker Firması 'da bu güzel etkinliğimize değerli hediyeleri ile katkıda bulunan çok mühim firmalardan benim için. Artık zaten kullandığım ürünlerini ,tariflerimde farklı ve henüz kullanmadığım malzemeleriylede tanıtacağım.Üstelik tariflerde Dr. Oetker 'den.


Estuz Eskişehir Firmasıda çok güzel baharatlı Tuzlarından hepimize ayrı ayrı göndermişler. Çok teşekkür ediyor ve daha öncede mutfağımda estuz kullandığımı ayrıca belirtmek istiyorum.. 


Değerli firmalardan Söke Un da bizlere güzel ürünlerinden gönderdiler. İlk işim bu güzel ekmek karışımı ile hafta sonu ekmeğimizi yapmak olacak -:) Teşekkürler Söke Un.Tabiki Tarifimide yine bloğumda Söke unun katkılarıyla Paylaşacağım. 

Capy  firması içeceklerimizi göndermişlerdi. Piknikde kendi termoslarımızdaki çaylarımızın yanısıra. Capy içeceklerle ferahladık. Çocuklarımız meyve suları ile mutlu oldular. Bütün içecekleri piknik alanında içersek çekecek fotoda kalmaz bana :) Capy nin görselini Net den aldım. Bu güzel fotoğraf ve İçecekler için teşekkürler.. 


Yuva Mayanın  ihtiyacım olan ve  çok kullandığım hamurişleri için ; Güzel hediyeleri ile çok mutlu oldum.Tarif kitapçığı da yanında -:)


Arbella makarna çeşit çeşit makarnalarla donatmıştı hediye çantalarını..Teşekkürler Arbella bizim evde en çok pişen yemekdir makarna. Sanırım en kısa zamanda Bloğumda pişirdiğim makarnalarınızdan tariflerim olacak. -:)

Laz bombası içecek göndermişti. İçecekle ilgili bilgilere burdan ulaşabilirsiniz. Masalarımıza renk kattınız. Teşekkürler Laz bombası . 


Luna Zeytinyağlı ve kahvaltılık yumuşak margarin çeşitleri göndermişti. Sevimli paketlerde sağlıklı margarinler. Katkılarından dolayı Luna  'ya çok teşekkürler.


Orkide Hareketi Hanımlara özel ürünlerinden göndermişlerdi bizlere. Teşekkürler Orkide Hareketi.


Sponsorlarımız hakkında paylaşabildiklerim bunlar. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkürler.. 

Antalya Hamarat Blogcular Derneği Piknik Etkinliği
                                                               Nursevince

Yorum Gönder

6 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  2. cok guzel bır toplantı gecırmısınız

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir piknik orada olmayı çok arzulardım, kısmet olmadı diğer senelere nasip kısmet olur , dilerim, ürünleriniz evinize bolluk ve bereket getirsin, afiyet şeker olsun, güle güle kullanın :) en önemlisi de sanırım aynı hobilere gönül verenlerin aynı paydada buluşarak , zaman geçirerek bir birleriyle paylaşımda bulunmaları , işte bu paha biçilemez :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Herşey için bir kez daha çok teşekkürler.sewvgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel anlatmışsın Nursevin abla. Bütün bunlarda senin emeğin çok. Hakkını helal et.

    YanıtlaSil
  6. canımsın, çok GÜZEL... emeği geçen herkese tekrar TEŞEKKÜRLER... :)

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !