Bloğ Açılışımın Birinci Yılı Ve Değerli Takipçilerim

Blog Açılışımın Birinci Yılı Neler Yaptık
İlk Yılın Ardından 
Sevgi , Saygı Ve Mutlulukla Geçen Bir yıl

Merhabalar , diye başlamıştım bundan tam 12 ay önce yazıma. 17 Temmuz 2012 de açmıştım bloğumu. 25. temmuz 2012 de Facebook sayfamızı .

Yine Bir Merhaba ve tam 13 ay geçmiş.. Hiç acısı olmadı. Zira benim takipçilerim Sadece mutfağımdaki kendi pişirdiklerimi paylaştıklarımı biliyorlar ve bana güveniyorlardı. Dostlarımın ve arkadaşlarımın yardımı ilede buralara kadar geldik.. Herkese sonsuz teşekkürler ederken. 
Uzun zamandır düşündüğüm araya Ramazan ayı ve bayramın da girmesi ile , tatil dönüşünde açıkladığım Facebook sayfamdaki  Bütün takipçilerim kadar değerli ama tek seçim yapmak gerektiğinde En üst yorumcu olan Takipçime , hem bloğumda , hemde facebook da . Tariflerimi okuyarak yorum yazan Aynur Hanıma bir hediye vermek istedim. 


Bu küçük hediyemin yanında da üzümlü ve tahinli kurabiyeler yapıp gönderdim ona.. O kadar değerli bir hanımki. Seçimimde bir kez daha yanılmadığımı anladım.. Allah nazarlardan korusun ve hep sevdikleri ile birlikde olsun..

Hediyelerini aldığı zaman bana yazdığı mesaj :

AYNUR ........
  • canım benimmm...bir türlü sana ulaşamadım...sadece bu şirin kalpleri gönderebilmişim....teknolojiye yenildim..kaç gündür kablosuz internetle başım dert de ...sana yolladığım hiç bir şey gitmedi..neyse vardır bir hayır...gönderdiğin hediyeler benim için altın değerinde...o kadar mutlu oldum ki...böyle bir şeyin olacağını söyleseler inanmazdım.....taaa uzaklardan bu kadar sevenim var..inanıyorum ki benden daha mutlu bir insan yoktur..Allahıma şükürler olsun...sizlerle çok mutluyum....Nursevin hanım kızım..sen hakikaten çok hanımsın..bir kere çok yardımseversin...bunu arkadaşlarına destek çıkmandan anlıyorum....ön plana hep arkadaşlarını çıkarıyorsun...çok mütevazisin...ama bunlar senin değerlerin..ben bir kere daha yanılmadığımı anladım...Allah hep mutlu etsin güzel kızım...seni tanımış olmaktan çok memnunum...başarılarının devamını diliyorum...sana çektiğim fotoları gönderiyorum...tesadüf toruumda gelmişti...ilk kurabiyeyi yemek ona kısmet oldu..onlarda ne kadar güzel lazzetli olmuşlar...tam ikindi çayının yanına yakışıyor..mümkün olsaydı da feysdeki arkadaşlarıma da ikram edebilseydim...öpüyorum...

    Aynur hanım abla her zamanki gibi sizlerle demiş ve takip ettiği bütün yemek sayfalarına ne kadar değer verdiğini göstermiş. Çok ince düşünceli çok:))
Aynur Hanım ablama bunlar layık değildi tabii. Yarım elma gönül alma oldu benim için. Büyük tabağın kenarı kırılmış kargoda ve eşi yapıştırmış. Gönüller kırılmasın dedi bana.. Sen bir kalp yaptın bundan daha önemlisi yok dedi.. 


AYNUR......
  • Nursevin,'im...biliyorum ki tabak kırıldı diye çok üzüleceksin...üzülme canım...çünkü sen bir kalbi fethettin...amcan onu yapıştırdı...daha bir anlam kazandı...gelen mala gelsin denir ya...çaresi bulunur...ama kırılan bir kalbin çaresi yoktur...hep güzelliklerle ol canım...

    Amin amin cümlemiz.... 
    Paketi açtığı andan itibaren tek tek fotoğraflamışlar:)) Sabırla eve eşinin gelmesini beklemiş koliyi açmamış ki. O geldiğinde foto çeksin istemiş.. 

    Ayrıca Aynur hanım ablanın kızıda bana mesaj yollamışdı. Beni çok mutlu eden bu mesajıda paylaşmak isterim sizlerle ..

    dicek söz bulamıyorum....muhteşem....siz annemi çok mutlu ettiniz....ALLAH sizide mutlu ve huzurlu etsin.işinizde de bol kazançlar versin... iyiki tanımış sizi annem...sizdende çok bahseder anlatır konuşur...beni bile mutlu ettiniz..anneme verdiğiniz değerden ötürü....bayıldım bayıldım hediyenize süper..

    Bu mesaja sebep annesi sabırla babasının eve gelmesini beklerken biz yani ben sabırsızca kızına hediyelerin fotosunu göndermiştim:)) 


    Böyle işde sevgili sayfa dostlarım.. Aynur hanım ablam tek tek fotolamış ve torununada tattırmış kurabiyelerden. Ona inşallah daha güzellerini yapacağım.. Bu kurabiyeler yola dayanıklı olsun istedim.. 






    Güle Güle kullanın ve inşallah çok daha iyilerine sahip olun. Sağlıkla ve huzurla nice yıllar birlikde olalım..

    Blog Açılışımın Birinci Yılı Neler Yaptık
    İlk Yılın Ardından 
    Sevgi , Saygı Ve Mutlulukla Geçen Bir yıl
                                                            Nursevince

Yorum Gönder

11 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. İnşallah daha nice bol tarifli güzel yıllara..Blogunuzun yeni yaşı kutlu olsun..Ne güzel düşünmüşsünüz,bloglar sayesinde çok güzel arkadaşlıklar kurduk..Aynur teyzeye bayıldım,çok içten ve tatlı..Hepinize sevgilerimi iletiyorum..

    YanıtlaSil
  2. nice uzun seneler hep beraber güzel paylaşımlar diliyorum canım.aynur hanıma hediyelerini güzel gunlerde kullanmasını diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok uzun yıllar, güzel paylaşımlarınızı okuyabilmek ümidiyle. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ayy çok cici olmuş bu kurabiyeler
    ayrıca çok ince bir düşünce olmuş nursevinciğim
    nice nice yıllaraaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Elif hanım. İnşallah ve çok teşekkürler.

      Sil
  5. Canım nice yıllar.. Daha uzun seneler birlikte güzellikleri paylaşmak dileğiyle.. İyi ki blog yazmaya başlamışım...İyi ki seni tanımışım. Dostluğun, desteğin benim için çok değerli.. İyi geceler...:))

    YanıtlaSil
  6. Yazınızı okudum, daha nice yıllara diyorum.Aynur Hanım gibi sevgi saygı dolu izleyenleriniz olsun, sevgiler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. yılımızdada Sevgili Safiye hanıma en güzeldileklerimizle kurabiyeler ve hediyesi gönderildi. Fakat malesef gününd eyazıyı yazamadığım için ..Böyle sadece 1. yılla kaldı.. teşekkürler hepimize

      Sil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !