Duyduk Duymadık Demeyin

Duyduk duymadık Demeyin  
Duyanlar Duymayanlara Söylesin

www.monetamagaza.com ve www.nursevincelezzetler.com işbirliği ile Facebook sayfalarında 23 Nisan Çocuk bayramı etkinliği başlatılmıştır.
 Moneta Facebook sayfasında başlatılan etkinliğe burdan ulaşabilirsiniz. 

Etkinlik hakkında kısa bir bilgi vermem gerekirse. 

(23 Nisan da çocuklarımızı unutmadık. Çocuğunuz ile yemek hazırlarken,sofra kurarken yada yemek pişirirken çekilmiş kendinize ait bir görseli etkinlik sayfamızdan paylaşın bizden hediye ürün kazanın.)

Anneler ve Çocuklarının Yemek pişirirken birlikde çektirdikleri fotoğraflarını etkinlik sayfasında paylaşmanız ve bu paylaşımınızı 23 Nisana kadar beğendirmeniz kendi profillerinizde yüklediğiniz fotonun linkini ve etlinliği PAYLAŞ butonundan paylaşmanız, gerekirse bloğlarınızda duyurmanız zira bu sizin ve çocuğunuzun  daha çok oy almasına neden olacaktır....Oy verenler Monetamağazanın facebook sayfasınıda BEĞENmeliler.
Katılım sonunda Nursevincelezzetler ve Moneta mağazası birlikde kazanan şanslı 3 çocuğu belirleyecektir. 
Moneta 'nın düşündüğü hediye ile ilgili bilgi etkinlik sayfasında bulunmaktadır. 
  

Hediyemiz ile ilgili bilgi : Çocukların yemekleri az miktarda pişirilip çabuk tüketilmesi gereken yemekler. Çoğu anne kendi yemek yaptığı, soğan kavurduğu, salça koyduğu tencerede yapmak istemiyor bebeklerinin ve çocuklarının yiyeceklerini. Küçük porsiyonlu şeyleri pişirmek için malzeme bulmakta da zorluk çekiliyor. İlk defa katı gıdayla tanışan bebeklerin yemeklerinin de hijyenik bir ortamda pişmesi gerekiyor. Bizim ürünlerimizin sadece bebekler ve çocuklar için geliştirilmiş anti bakteriyel olma özelliği var. Ve boyut olarak küçükler tabii ki. Çocuk ürünü olduğu için çok da güzel renkler kullanıldı ve oldukça sempatik görünüyor. 
Ürünler içinde süt ısıtmak için sütlük var. Çorba için bir küçük tencere var. Omlet için bir küçük sahan bulunuyor. Bir de pilav, makarna gibi yiyecekler için çift kulplu tencere var. Dış yüzeyler tamamen organik porselen boyayla boyanmıştır ki, porselen çok yüksek ısılara dayanan bir maddedir. Kulplar kir tutmayan, çok kolay arınan anti bakteriyel malzemeden yapılmış. Sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu besleyebilmek için gereken her şey düşünülmüş. Oldukça güzel ve başarılı bir seri. Sektörde bir boşluğu doldurduk şu an. Günümüz anneleri gerçekten çok titiz ve seçici. Onlara hitap eden başarılı bir çocuk serisidir hediye edilecek olan... demiş moneta .. 

Hediye kimlere verilecek ve hangi ürünlerden olacak ?
Hediyeyi  3  marifetli çocuk kazanacak. 
Yukarıda yazdığımız ürünlerden Çorba için bir küçük tencere ve omlet için bir küçük sahan .Yani ikili olarak verilecek. 

İşde bu etkinliğe katılımınız eminimki çocuklarınızı çok mutlu edecektir. 
Teşekkürler Moneta.
Duyduk Duymadık Demeyin

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !