Antalya Blogerleri Piknik Etkinliği

Antalya Blogerleri  Bahar Pikniği Nasıl Geçti 
Antalya Hamarat Blogerler Kepez Kent Meydanı Piknik Alanında Buluştular

Nursevince Lezzetler Sunar .. 
Bir Antalya Masalı ...2...

Günlerden bahar ve 30. Nisan .2013 Hıdırelleze 6 gün kalmış ve biz Antalyalı Bloger arkadaşlar Bahara merhaba derken , Yazıda getirdik. O gün Antalya Gölgede 30 dereceydi. Enerjimizide eklersek sıcaklık bizden korktu neredeyse. 
Kendi adıma söylüyorum. Hiç sıcağı hissetmedim. O kadar sıcak ve içten hanımların arasında bir abla edasıyla dolaşmak bana ayrıca güç verdi. 
Bir Antalya Masalı Böyle başladı. 




Buram buram kekik kokusu sardı önce etrafımı Ayşegülüm hepimizden önce gelmişdi meydana. 
Ben ve Hünerli eller Hülyam , Pastaneden bloğunun sahibesi İzgün hanım  ve güzel çocuklarını aldık.
Piknik alanına geldiğimizde hemen masaları düzenledik. Yavaş yavaş diğer arkadaşlarımızda gelmeye başlamışlardı. Hepimizde bir güzellik , bir telaş vardı .Tam öğle vakti ve ben çokk acıktım herkes gibi. 
Ama kimse birşey söylemiyor gelmeyen arkadaşlarımızı bekliyorduk. En sonunda ben tabaklardan birer birer güzel ikramlıklardan almaya başladım. Mımmm o ne güzellikdi öyle. İzgün hanımın peynirli poğaçası. Baklava sanki ağzımda eridi ..

Tuba hanımcığım güzel ve muhteşem ötesi pastasının yanında kısır getirmişdi. Bir tarafdan yiyor diğer tarafdan hanımlar ne yapayım çok acıktım şekerim düştü diyordum-:)   



Maşallah demeyi unutmayalım lütfen -:) Her ne kadar kıyamam desemde Tuba Hanım pastayı keserken içim gitsede ..İç kısmıda 2 renkli şahane ötesi bir pastaydı Ellerinize sağlık. 



Benim Tavuklu , cevizli Kuru Börülce salata fotoğrafımı eklemeliyim . Nazar boncuğumuz yazımın tam ortasında kalsın. Tarifine buradan ulaşabilirsiniz.  Masamızın üzerine getirmiştim boncuğumuzu..




Masamızın en önemli konukları arasında bizim cıvıl cıvıl hanımlarımız vardı. Gelin görümceler , güzel Antalya'lı hanımlar .

 Zeliham 2 saatlik yoldan geldi.


Sırası ile soldan sağa Ayşegül  peynirli nefis bir poğaça pamuk gibiydi. Tarifi gelecek söz verdi. :)



Zeliha Kalpli şık kutusunda fındık kremalı kurabiyesi ile. Mımmm dedirtti. Hemen gelir gelmez kaptım içinden bir tane. -:) 



Birtutamkekik Ayşegül  Tabağımın baş köşesine aldığım Tadı , tuzu yerinde ve en çok sevdiğim Közlenmiş patlıcan salatasını getirmişdi.



Gülcan bebeciği ile her zamanki hanımlığı ile yine aramızdaydı. :) 
Susamlı , tahinli kurabiyeleri herkesten tam not aldı.  Ayrıca Çiçeklerimizde Gülcan'cığımın gayretleri ile geldi. Çok teşekkürler. 
Canım Dilek .Yakışıklı oğluşuyla Fındıklı kurabiye yapmışlar ve çıtır çıtır tam benlikdi. Bu şahane kurabiyelerin üzeri pudra şekeri ve tarçın karışımlı idi. 
Karşıda Cam kasedeki nefis Erzincan lokumunuda Hünerli Eller Hülya getirmişdi.
Yöresel bir lezzet , tatlıları sona bıraktğımdan yeme fırsatım olmadı. Eve  getirdim kahvemin yanında akşam pek güzeldi.-:) Harikaa..


Bu güzel büzgülü gül böreğinide Dilek getirdi. Evet pikniğimizde 3 tane dilek var. O yüzden Dilek Şener Yörük Diyeceğim. İlk misafirimde deneyeceğimden emin olabilirsin. Yumurtasız ve çok pratik. Üstelik yine fotoğraf çeker çekmez tatdığım lezzetlerdendi. Ellerine sağlık Dilek'ciğim. 


Havva güzel arkadaşımda Manavgatlı misafirlerimizi aldı geldi. Meyva sponsorumuzdu Erikler, çilekler, yeni dünya çocukların en çok sevdiği yiyecekler oldu. Sadece çocuklarmı hepimiz . Piknik alanındaki öğrenci çocuklar dahi masadan erik alıp gittiler.- :) 

Havuç salatası sevgili Mine hanımın eseri. Ellerinize sağlık. Poğaçaları , kısırları önceden yediğim için ilk hep birlikde oturmamızda salataları tercih ettim.Mine hanım aynı zamanda etiketlerimizi yapmışlardı. Ellerinize sağlık..Yaka kartlarımıza hepimiz bayıldık. 

Arkadaki tabakda yine çocuklarımızın ilk aldığı mini çukulatalı turuflar var. Bu güzel turuflarıda Jale hanımcığım getirmişler. Kolundan rahatsız olmasına rağmen aramızda olup bizlere onur verdi. Teşekkür ederiz.



Başda söz ettiğim gibi Tuba hanımın Malatya yöresi Nefis kısırı. Eriklerde Sevgili Havva dan. :) Tekrar tekrar teşekkürler.


Lezzetimiz Ayşemiz En son gelenlerdendi. Bu güzel pastasını klimalı ortamda getirmiş ve eritmeden o sıcakda bize ulaştırdı. Nefis baharatlı kurabiyeleri ve lezzetli turşularıda benim özel isteğimdi. :) Unutmamış. 
Güzel uslübu hala kulaklarımda.Ellerine sağlık. Sağlıcakla kal canım. 



Masamız bir uçdan bir uca donatıldı. Allah olmayanlarada versin. AMİN. 



Sevgili Şerife Manavgat'tan geldi.Cici kızı ile pikniğimize renk kattılar. Çok güzel Şeftali Kurabiye getirmişlerdi. Orda yeme fırsatım olmadı ve eve getirdim. Gece çayımın yanında 2 tane yedim. Tarifine burdan ulaşabilirsiniz.

Kahve keyfi bloğunun sahibi Gülfer hanımda son anda aramıza katıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Güzel böreklerini beğenmeyen kalmadı. Yeme fırsatım olmamışdı ve eve getirmiştim. Oğluma nasip oldu. Kıymalı el açması nefis böreği yapanların ellerine sağlık.


Yazımın en başında bahsetmek istediğim aslında İstanbul'dan gelen şeref konuğumuz Zeynep di. Zeynep henüz Antalya manavgat'a Nisan ayı başlarında yerleşmişdi. Ayağının tozu ile etkinliğimize katılıp bizi şereflendirdi. İstanbul Blogerliğinden Antalya'ya transfer oldu.Bizler Zeynebi çok sevdik. Umuyoruz oda bizlerden memnun oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. 


Analıkızlıhertelden bloğunun sahibesi ve piknik etkinliğinde en çalışkan blogerlerimizden olan genç Rana kardeşimizde. Etkinliğimize fıstıklı baklavası ile katıldı.  Harika mini mini kesilmiş baklavasını daha orada şeker gibi yemeğe başladık. Ellerine sağlık sevgili Rana ve hakkını helal et. 

Emine'ciğimde Ayşegül'le gelin görümceler. Çok marifetli cici hanımlar hepsi. O kadar güzel bir mantar salatası yapmışdıki. Tadına doyamadık.Salatalar herzaman favorim olduğundan ayakdaki atıştırmalardan sonra salatalarımı güzelce yedim mis di mis.Emine ve marifetlerine de bloğundan ulaşabilirsiniz.


Son Olarak aramızda bulunamayan arkadaşlarımdan bahsetmek istiyorum.  Tala'cığım henüz bebek sahibi olduğundan gelemedi ve biz en kısa zamanda Tala'ya hayırlı olsuna gideceğiz inşallah.

Bir tarafdan doğanlar bir tarafda kaybettiklerimiz Allah zamansız ölüm vermesin herşeyin hayırlısı olsun ve arkada bıraktıklarına sabırlar versin. Resimlitarif Nermin hanımcığımda Eniştesinin vefatı ile İzmir'e gitmek zorunda olduğundan gelemedi.Nur içinde yatsın.Bugün telefonla konuştum ve Antalya'ya dün gece döndüğünü gelemediği için çok üzüldüğünü çok istediğini söyledi. 
Hepimiz bu yola çıkarken hep söyledik kısmet , nasip. Allah nasip etti bizlere. İnşallah sağlıkla Tala'da görüşürüz Nermin'ciğim. 

1.etkinliğimizde aramızda olduğu halde gelemeyen bir arkadaşımız daha vardı. Çok cici bir hanım kardeşimiz Ayşen. Hepinize sevgiler gönderiyorum. 
Kezban hanımdan da söz etmeden geçemiyeceğim. Yine aramızda olmayı isteyipde olamayanlardan.İnşallah bir dahaki sefere diyerek Bir Antalya masalı ...2... isimli yazımı bitiriyorum. 



Önceki yazımda sponsorlarımıza da tek tek teşekkür ettim. Dileyenler burdan  bir tıkla ulaşabilirler. 
Sevgili Dilek Afiyon Avcı Sponsorlarımız için ayrıca bu güzel panoyu hazırladı.Bir kez daha kendisine teşekkürler.



Antalya Blogerleri Piknik Etkinliği diğer yazım içinde buraya bakanız 

Antalya Blogerleri  Bahar Pikniği Nasıl Geçti 
Antalya Hamarat Blogerler Kepez Kent Meydanı Piknik Alanında Buluştular
                                                            Nursevince

Yorum Gönder

28 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Canım muhteşem bir gün geçirmişsiniz. Lezzetler harikaymış.. Afiyetler olsun. Tüm arkadaşlarımızın ellerine emeklerine sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ama bizim imrenmekten içimiz çıktı yahu :) Sanki herkes ordaymış da bi ben yokmuşum gibi... Ne güzel..

    Leyla'nın Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah birgün nasip olur.:) teşekkürler. Türkiyeye açılırız.

      Sil
  3. Merhabalar,

    "Blog Yazarları Bahar Şenliği" Pankartını görünce gururlandım.

    Böyle sıcak, neşeli bir birlikteliği sağlayan tüm katılımcıları yürekten selamlıyor, destekliyor ve kutluyorum.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir gun gecirmissiniz yemeklerde bir harika yapanlarin ellerine saglik

    YanıtlaSil
  5. Canim ablacim Benim ablam yok ama can kadar can olan Canim ablalarim var biride sensin iyiki tanidim Elinin saglik:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ayşem beğenmene sevindim. Bugün çok uğraştım. Kimseyi atlamadan yazabilmek için. yorgunluğum geçti. bende seni iyiki tanıdım.

      Sil
  6. Canım ne güzel uzun uzun anlatmışsın çok güzel bir gün olmuş masa da süper görünüyor.Herkesin ellerine kollarına sağlık..sEVGİLER..

    YanıtlaSil
  7. Ablacım ne güzel bir gün geçirmişsiniz herşey harika görünüyor.Birlik beraberlik gibi güzel bir şey var mı? dedirttiniz.Helal olsun Allah hep böyle güzel anlar, arkadaşlıklar yaşatsın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. bu kadar hamarat bir araya gelince ortaya çıkan lezzetle harika olmuş hepinizin ellerine sağlık böyle etkinliklerin devamının gelmesi dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ablacım sen hakkını helal et sayende tanıdım ve bu etkinlikte yerimi aldım ben harika bir gündü allahım tekrar tekrar böyle güzel güler nasip etsin inş

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel ve keyifli bir gün geçirmişsiniz, bunu kaleminizle öyle güzel anlatmışsınız ki hissedebiliyoruz.

    Antalya'lı hanımlar çok güzel mamalar hazırlamışsınız ellerinize emeğinize sağlık...sevgiyle...:))

    YanıtlaSil
  12. canım benim, ne kadar ince düşüncelisin,ne güzel de anlatmışsın yüreğine sağlık... :)Enfes cevizli kuru börülce salatan için de bir kez daha teşekkürler... İyi ki varsın!.

    YanıtlaSil
  13. Canısı her şey çok güzel görünüyor Ama siz hepsinden güzel görünüyorsunuz.Nursevinciğim keşke arkadaşları bloglarıyla beraber tanıtım yapsaydın bizde şahsen tanımış olurdu.Tüm resimlerinize baktım ama kim kim değil bilemedim.Her neyse güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli.Allah tekrarını nasip etsin diyorum

    YanıtlaSil
  14. Teşekkürler. sağolun. Hiç düşünemedim aslında resmi numaralandırıp tanıtabiliridim. Ama iizn almak lazım bunun için. :))

    YanıtlaSil
  15. Muhteşem bir piknik olmuş lezzetler,katılanlar harika valla kıskandım:)) keşke orada olabilseydim kim bilir bir gün bende aranızda olurum:))İnşallah hep güzel günlerde buluşmak dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. emeğine sağlık ablacım..:)
    tekrarlarını yaşatsın rabbim inşallahh..
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  17. Muhabbeti bol, lezzeti bol, eğlenceli bir piknikti.Size ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  18. Ne kadar güzel , içten anlatmışsın yüreğine sağlık canım
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Hepinize yanımda olduğunuz için ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  20. Yapılan süper, ama en güzeli hep birlikte olmanız.Hep güzel paylaşımlarda...
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
  21. Wowww ablacım harikasın :)
    Ne de güzel anlatmışsın.
    Çok güzel bir gündü,özlemişim sizleri.
    Kurabiyeden aldığını görmemiştim:) Afiyet şifa olsun inşAllah.
    Hayırlı Cumalar diler,muhabbetle öperim.
    nice nice buluşmalara inşAllah :)

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !