Redmond Pisirici ile Et Yemegi Tarifi

Redmond RMC-M4500 Çok Fonksiyonlu Elektrikli Pişirici 

Sebzeli Et Yemeği Tarifi                                                                      

Aylardan Ekim ve Son günleri Sağlık afiyet içinde geçirmek nasip olsun inşaallah.
Redmond Türkiye Firmasından Hediyem geldiği gün çok mutlu oldum. Sevgili Şef Filiz hanım ve Redmond Yetkilileri güzel ürünüm Redmond RMC-M4500 ile ilgili bilgileri , çalışma şeklini anlatan Kitapçığı da gönderdiler ve kullanımı çok kolay. Proğramları başlatıp başka işlerime baktım .. 
Sıcak tutma özelliği ile akşam yemeğimizide tekrar ısıtmadım. Redmond RMC-M4500 ile ilgili bilgilere Burdan ulaşabilirsiniz.
Kısaca Mutfağımın yeni şefi Redmond 
İlk denememde Sebzeli Et Yemeği yaptım. Güveç tarzı ,lezzetli , hazırlığı 10 dk olan bir yemek .
Tencerede  yaptığım et yemeği tarifime de tarif ismini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Redmond Çok Fonksiyonlu Pişirici ile Et Yemeği Tarifi İçin Malzemeler :
200 gr kuşbaşı dana yada kuzu eti
2 adet patates(kabak , taze fasulye, bamya, patlıcan da olabilir)
2 adet orta boy kuru soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
3-4 diş sarımsak
5-6 adet tane karabiber
1 çorba kaşığı silme domates salçası
2 su bardağı et suyu (normal kaynar suda olabilir)
tuz, defne yaprağı
1 kaşık silme tereyağı ,yada zeytinyağı

Yukarıdaki Fotoğrafı takip ederek Et Yemeğini çok rahat pişirebilirsiniz.

Redmond Çok Fonksiyonlu Pişirici ile Et Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır
  • Öncelikle etimizi ayıklayalım ,temizleyerek kuş başı doğrayalım.
  • Redmond Pişiricimizin tenceresine alıp kavurma yöntemi yapar gibi. Sotelemek amaçlı (etiniz kuzu eti ise direk sebzelerle pişebilir. Patates çabuk pişeceği için ben eti ön pişirme ile az tıkırdattım)30 dk lık RİCE/GRAİN :Pirinç/ tahıl Proğramında yavaş yavaş suyunu çektirerek ön pişirme yapalım.
  • Diğer malzemelerimizi doğrayalım ve tamamını direk pişirme aparatımıza etin üzerine dökelim. Salça ve suyumuzu ekleyerek kapağını kapatalım. 
  • BOIL / haşlama proğramını seçelim ve Redmond pişirsin biz keyfimize bakalım. 
  • 35 dakika sonra dilerseniz, Reheat/Cansel düğmesine basarak Pişirmeyi durdurup yemeğimizi sıcak tutalım. 
  • Güveç Lezzetinde et yemeğimiz hazır .Teşekkürler Redmond
  • AFİYET OLSUN.                                




Redmond Pişirici İle Et Yemeği Tarifi 
                                            Nursevince

Yorum Gönder

10 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ellerinize emeginize saglik..Cok guzel bir tarif.. Redmond Turkiye ve kendi adima cok tesekkur ediyorum paylasiminiz icin..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten büyük kolaylık. Yarın oğlum kızartma istiyor. Kullanma klavuzunu oku kendinde yaparsın dedim. Ohh :)

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık tabi sizlere bedava reklam amaçlı geldiği için problem olmuyor ama biz blogsuz hanımlar bu güzel aletlerden almak ve kullanmak istiyoruz tabiki herkesin o imkanı olmayabiliyor o nedenle böyle beğendiğim bloglarda bu tarz reklamları görünce hem samimiyetsiz buluyorum hem de takip isteğim kalmıyor kusura bakmayın kırıcı olmak istemem esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınızı da yazsaydınız keşke Adsız hanım bende samimi olarak size cevap verseydim. Evet tanıtım amaçlı geliyor ve 2,5 yıldır bloğ yazıyorum .Hiç bir şekilde samimiyetsiz reklam yapmadım. Benim emekli maaşımla ve hangi imkanlarla yazdığımı bilemediğiniz , yaptığım fedakarlıkları bilemediğiniz için sanırım bu şekilde talihsiz ve düşünmeden bir yorum yazdınız.Bende emeklerimin karşılığını sağolsun farkedenler tarafından hoş bir hediye ile almışım. Sevinmişim ve mutlu olmuşum. Keyfimi malesef bozamadınız. Sevgiler. ALLAH size daha iyilerini nasip etsin. AMİN..

      Sil
    2. Bloglar hakkinda bilmediginiz bir sey var.. Firmalar blog yazarlarina urunlerini denemesi icin gonderir cunku bu yolla urunlerini test ettirmis olur..Fakat blog yazari kendisine hediye edilen urun hakkinda bisey yazmak zorunda degildir. bu tamamen blog yazarinin insiyatifindedir. Hic bir firma bu konuda zorlayamaz..
      paylasim yapiyorsada bu urunden memnun oldugu icindir..Sadece bilmenizi istedim..

      Sil
  4. Nursevin hanim moralinizin bozulmadigina sevindim ismim ebru bu arada asil bu yorumunuzu ben samimiyetsiz buldum nacizane bir elestiriyi bile kaldiramayacak kadar sanal alemde pohpohlanmaya alismissiniz 2.5 yıldır sitenize koyacak ksdar yemek yapabildiginize gore gariban edebiyati yapmayin hediyenizi güzel gunlerde keyifle kullanmanizi dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım iyi okumadınız Ebru Hanım-:)) Adınızı da yazsaydınız keşke Adsız hanım bende samimi olarak size cevap verseydim. demiştim. Yani zaten cevabım adsız birine samimi olmazdı. Gariban edebiyatı yaptığımıda hiç düşünmedim. Sanırım binlerce bloğu takip etmediniz Ebru hanım.Benim bloğum sadece mutfağımda pişen yemeklerden ibaret. Hiç bir konuda iddealı değilim. 53 yaşımdayım ve hala öğreniyorum. Bloğ yazmak bana göre çok zor. Şimdi tüm samimiyetimle yazıyorum. Sizinkisi eleştiri değildiki. Benim yazdığım bir tarifin eksiğini, kusurunu veya şuda olsa daha iyi olurdu, fotoğraf iyi olmamış , yazınız v.s. v.s.tarzında bir eleştiri ancak eleştiri olurdu. Sizinki ne yazıkki çok talihsiz bana gelen bir hediyeyi içe sindirmemek. Olsun yinede dediğim gibi , umarım birgün bu işin zorluğunu anlar ve yaptığım tanıtıma saygıda duyarsınız. Sevgiler Ebru hanım.

      Sil
  5. Nursevin ablacığım.. Sen fazlasıyla hak ediyorsun. . Canım benim. . Güle güle kullan canım benim . İyi günlerde kullan. .

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım. Güle güle kullan yeni yardımcını. İnşallah 22 Kasım da ben de tanışacağım bu güzel pişiriciyle.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Çok lezzetli bir tarife benziyor en yakın zaman'da deneyeceğim.

    YanıtlaSil

Nursevince Lezzetleri ziyaret ederek yorum bıraktığınız için teşekkür ederim, Her yorum benim için çok kıymetli.

Google plus hesabı bulunmayıp yorum yapmak isteyenler ANONİM seçeneğini kullanarak yorum bırakabilirler, bu şekilde yorum bırakanlar lütfen isim belirtsinler.
TEŞEKKÜRLER,

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !